X Jubileuszowa Karczma Piwna Koksowników Udała się na medal !!!

11 maja 2013 roku w Sosnowcu odbyła sie X Jubileuszowa Karczma Piwna Koksowników Koksowni Przyjażń S.A zorganizowana przez Międzyzakładową Organizacje Związkową NSZZ Solidarność Koksowni Przyjażń S.A
karczma 2013Karczma piwna Koksowni Przyjażń przejdzie do historii jako udana. Dowcipne hasła nawiązujące do aktualnych spraw koksowni,wesołe przypowiastki, scenki, konkursy, to wszystko mogło się podobać.Wspaniała zabawa dobre jadło zakończyło się toastem przewodniczącego Zenona Fiuka: Nie ma w życiu nic piękniejszego Niż kufel piwa w gronie przyjaciół z którymi lubimy przebywać. Ale nadszedł czas wypić za zdrowie i zakończyć biesiadowanie. Za spotkanie za rok.

Na karczmie obecni byli: Przewodniczący Komisji Krajowej NSZZ Solidarność Piotr Duda, oraz przedstawiciele NSZZ Solidarność Regionu Śląsko-Dąbrowskiego. Obecni również byli przedstawiciele zarządu Koksowni Przyjaźń, oraz  Prezesi naszych Spółek ,,córek”.
Nie zabrakło również tych najważniejszych, czyli członków NSZZ ,,Solidarność” Koksowni Przyjaźń S.A , w liczbie ok 550, którzy tradycyjnie świetnie bawili się przy dużych ilościach piwa i smacznych golonkach.

NSZZ  Solidarność  dziękuję wszystkim uczestnikom i sponsorom X Jubileuszowej Karczmy Piwnej za miłą i kulturalną zabawę i zaprasza już wszystkich na
KOLEJNĄ XI Karczmę ,, już za rok”.

>>> Galeria zdjęć z X Jubileuszowej Karczmy Piwnej Koksowników <<<

Listopad 2019