Termy Podhalańskie – Szaflary…

Fundajca „Sport i Zdrowie” przy NSZZ Solidarność informuje, że organizuje w dniach 19-20.11.2011r. wyjazd do Szaflar – Termy Podhalańskie. Odpłatność od uczestnika po dofinansowaniu wynosi 100 złotych. Kompleks basenów termalnych Termy Podhalańskie w Szaflarach to jedna z najczęściej odwiedzanych atrakcji turystycznych Podhala. Położone na granicy Białego Dunajca i Szaflar, doskonale widoczne z Zakopianki przyciągają, widocznym z daleka kłębami pary jak się z nich wydobywa. Same baseny dzięki rosnącej popularności tej formy wypoczynku w Polsce, dla wielu grup zorganizowanych stają się doskonałym uzupełnieniem dla szkoleń i wyjazdów integracyjnych, ciesząc się również dużą popularnością wśród turystów indywidualnych.
Zapisy przyjmowane są w siedzibie Związku NSZZ Solidarność- budynek „PROMYK” pokój nr.7. w dniu 3 listopada od godziny 6.00. Dodatkowe informacje można uzyskać pod numerem telefonu 58-63 lub 51-13.

UWAGA: Ilość miejsc ograniczona!!

Więcej informacji o Termach Podhalańskich -Szaflary – kliknij

Wrzesień 2017