Odpowiedź Prezesa Edwarda Szlęka na nasze pismo w sprawie wydzieleń !!

Ponizej zamieszczam treść pisma Prezesa Koksowni Przyjaźń Sp. z o.o. w sprawie naszego sprzeciwu na dalsze wydzielenia kolejnych grup zawodowych z Koksowni.

Odpowiadając na pismo Międzyzakładowych Organizacji Związkowych Koksowni Przyjaźń Sp. z o.o. z dnia 9 października 2012 roku L.dz.228/2012 r. dotyczące braku zgody na wydzielanie ze struktur Koksowni Przyjaźń Sp. z o.o. kolejnych grup remontowych, uprzejmie informuję, ze kwestia dalszego funkcjonowania służb remontowych w Spółce i w ramach segmentu koksowniczego Grupy JSW będzie przedmiotem szczegółowych analiz przeprowadzanych przy wsparciu firmy konsultingowej i zaangażowaniu zespołów problemowych. Decyzję co do wyboru modelu rozwiązania i warunków jego wdrożenia zostaną podjęte dopiero po uzyskaniu końcowych wyników wspomnianych analiz. Na dzisiaj trudno przesądzać o konkretnych propozycjach rozwiązan.

Podpisał –   Prezes  Zarządu Koksowni Przyjaźń Sp. z o.o. Edward Szlęk

Dla NSZZ ,,Solidarność” Koksowni Przyjaźń Sp. z o.o.  jest to bardzo ważna sprawa, dlatego będziemy starać się na bieżąco kontrolować i śledzić ewentualne ustalenia, czy decyzje w powyższej sprawie !!

Luty 2019
« Sty