MIEDZYZAKŁADOWA ORGANIZACJA ZWIĄZKOWA NSZZ SOLIDARNOŚĆ KOKSOWNI PRZYJAŹN ROZPOCZĘŁA WYBORY NA NOWĄ KADENCJĘ 2014-2018

Dąbrowa Górnicza, 5 listopada 2013 r.

K O M U N I K A T   MIĘDZYZAKŁADOWEJ KOMISJI WYBORCZEJ  NSZZ „SOLIDARNOŚĆ” KOKSOWNI PRZYJAŹŃ  W DĄBROWIE GÓRNICZEJ

Międzyzakładowa Komisja Wyborcza NSZZ „Solidarność” Koksowni Przyjaźń   w Dąbrowie Górniczej w dniu 5 listopada 2013 r. ustaliła następujące terminy zebrań wyborczych mających na celu wyłonienie władz wykonawczych organizacji związkowych  jednostek organizacyjnych Koksowni Przyjaźń   i organizacji związkowych  spółek   oraz delegatów na Międzyzakładowe Zebranie Delegatów NSZZ „Solidarność” Koksowni Przyjaźń  w Dąbrowie Górniczej na kadencję 2014-2018:

1)  Okręg wyborczy nr 1 – Organizacja Związkowa Wydziału Produkcji Koksu –           w dniu 19 listopada 2013 r. o godzinie 1330 w sali konferencyjnej budynku administracyjnego PROMYK (ob. 2003)

2)  Okręg wyborczy nr 2 – Organizacja Związkowa Wydziału Produkcji Węglopochodnych i Służby Zabezpieczenia Koksowni-  w dniu 20 listopada 2013 r. o godzinie 1300 w budynku – Straży Pożarnej (ob. 571)

3)  Okręg wyborczy nr 3 – Organizacja Związkowa Wydziału Energetycznego                   i Służby Głównego Energetyka – w dniu 20 listopada 2013 r. o godzinie 1300 w sali konferencyjnej (ob. 405)

4)  Okręg wyborczy nr 4 – Organizacja Związkowa Wydziału Utrzymania Ruchu                i Służby Głównego Mechanika – w dniu 20 listopada 2013 r. o godzinie 1300 w sali konferencyjnej budynku socjalnego (ob. 005)

5)   Okręg wyborczy nr 5 – Organizacja Związkowa  Administracji – w dniu                         20 listopada 2013 r. o godzinie 900 w sali konferencyjnej budynku administracyjnego PROMYK (ob. 2003)

6)  Okręg wyborczy nr 6 – Organizacja Związkowa Zakładu Remontów Mechanicznych Sp. z o.o. – w dniu 10 stycznia 2014 r. o godzinie 1200 w sali konferencyjnej budynku socjalnego (ob. 005)

7)   Okręg wyborczy nr 7 – Organizacja Związkowa Zakładu Usług Gospodarczych Sp. z o.o. – w dniu 14 stycznia 2014 r. o godzinie 1300 w sali konferencyjnej budynku socjalnego (ob. 005)

8)  Okręg wyborczy nr 8 – Organizacja Związkowa Centralnego Laboratorium Pomiarowo – Badawczego Sp. z o.o. – w dniu 26 listopada 2013 r. o godzinie 1330                w Laboratorium Centralnym (ob. 014)

9)  Okręg wyborczy nr 9 – Organizacja związkowa Zakładu Przewozów i Spedycji „SPEDKOKS” Sp. z o.o. w dniu 19 listopada 2013 r. o godzinie 1300                                    w pomieszczeniu sali odpraw budynku Zarządu „Spedkoksu”

10)  Okręg wyborczy nr 10 – Organizacja Związkowa Bazy Transportu Samochodowego Sp. z o.o. –  w dniu 10 stycznia 2014 r.  o godzinie 700 w jadalni budynku warsztatu mechanicznego BTS (ob. 808a)